vineri, 14 martie 2014

VIDEO dedicatie impotriva iluziei ”Europa civilizata din Vest”. Poze imagini foto parlamentarii europeni iau mii de euro din banii munciti de cetatenii Europei ca sa stea degeaba in plen sau chiar fara sa vina la serviciu

Corupția este omniprezentă în Europa. Corupția NU există doar în România. În România este doar mai accentuată și mai dură (chiar tragică pentru popor). Avem însă avantajul că în România O PUTEM VEDEA, e pe față, e vizibilă. Asta ne ajută mult în înțelegerea lumii în care trăim. În occident și în țările așa zis ”civilizate” corupția este ASCUNSĂ. Dar ea există! Din banii publici SE FURĂ la greu și în Vest. Instituțiile publice sunt folosite cu scopuri ascunse și în Vest, la fel ca în România. Banii publici sunt RISIPIȚI și cheltuiți cu dedicație și în Vest. Doar că acolo lucrurile astea se întâmplă mai ”pe ascuns” decât la noi. Dar se întâmplă, FIȚI LINIȘTIȚI!

La o analiză rapidă, o să vă dați seama că NICĂIERI NU EXISTĂ TRANSPARENȚĂ REALĂ, deci… PESTE TOT EXISTĂ CORUPȚIE! Simplu!

Dacă vrei să vezi cât a cheltuit primăria Sectorului 6 pe o bancă nouă din parcul Drumul Taberei și ce firmă a încasat acei bani, AI UNDE SĂ GĂSEȘTI ACEASTĂ INFORMAȚIE (într-un mod facil)? NU! Deci NU există transparență! => există corupție/incompetență/nepotism.
Exact la fel se întâmplă și în Europa ”civilizată”. Avem noi cum să aflăm/vedem/știm câți bani exact învârte UE și pe ce îi cheltuie exact, unde se duc banii, ce face fiecare instituție cu fiecare euro din buget etc? NU! Deci NU există transparență! => există corupție!
UNDE NU EXISTĂ TRANSPARENȚĂ EXISTĂ CORUPȚIE! E simplu.
VIDEO din 2008 (aceeași situație e și în prezent) – mulți euro parlamentari care vin la lucru doar să semneze ca să primească banii de alocația zilnică, după care pleacă acasă; atunci când văd reporter și cameră de filmat fug:
VIDEO Europarlamentar care devine chiar violent când este întrebat de ce a venit doar să ia banii:
(observați cum specimenele astea din PE par inițial niște oameni liniștiți, ”civilizați” (APARENȚA) și apoi, când îi demaști, devin violenți și urâți – adevăratul lor caracter)
………………………………………….
VIDEO cu subtitrări în engleză despre Parlamentul European și cheltuielile nesimțite (doar alea vizibile, cine știe ce se întâmplă ”în spate”!?):
Încă un euro-parlamentar care culege banii și pleacă:
Discurs Parlamentul European – Oamenii vor veni și vă vor spânzura! :
Este incredibil cat de greu am gasit pe net pozele si unul dintre videoclipuri. Am pierdut timpul o grămadă cu căutatul, ceea ce înseamnă că au fost pitite bine. Dar le-am găsit până la urmă. Pe google images nici nu apar. Doar Cotidianul are un articol cu pozele de mai jos :















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu